Verificare Bilet Armin Bet

Armin Bet Verificare Bilet Online – Verifici rapid dacă ai câștigat biletul de pariuri jucat la agenția Armin Bet de pe telefon, computer sau tabletă!

Armin Bet (RO3236L001350) este un operator de pariuri sportive offline licențiat de către Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc, care a fost înființat în anul 2015 în Oradea.

Deși are peste 600 de sucursale deschise în România, numai două dintre acestea sunt situate în București. Majoritatea agențiilor ArminBet pot fi găsite în vestul țării, mai exact în județele Alba, Arad, Bihor, Covasna, Harghita, Timișoara și Cluj.

Program agenții Armin Bet: Luni-Duminică 10:00 – 22:00

Din păcate, site-ul agenției Armin Bet este indisponibil de ceva vreme și momentan nu există informații cu privire la o posibilă revenire a acestui operator.

Cum verific biletele jucate la agenții stradale Armin Bet

ArminBet Verificare BiletDacă ai jucat un bilet într-o agenție ArminBet nu trebuie să mergi neapărat la ghișeu pentru a verifica dacă ai câștigat sau nu, pentru că poți face asta online, simplu și rapid:

  1. Accesează arminbet.ro
  2. Dă click pe primul buton din meniul principal „PARIURI SPORTIVE
  3. Introdu codul unic de pe bilet în coloana din partea dreaptă, în caseta pe care este scris „Serie Bilet” și apoi apasă tasta Enter.

Plasează pariurile (pe curse de cai, meciuri de tenis, partide din Champions League, Premier League, Liga 1 etc.) în agenție și apoi vei putea verifica pe internet dacă ai câștigat bani. Nu uita că nu există pariuri sigure, însă îți dorim să ai parte de cât mai multe bilete câștigătoare!

Verifică rezultate la Armin Bet

Armin Bet Rezultate LivePe site-ul arminbet.ro se găsesc două care afișează rezultatele partidelor din oferta de pariuri Armin Bet. Operatorul de pariuri s-a organizat astfel:

  • Rezultate – pe această pagină se găsesc meciurile din ziua curentă
  • Rezultate Live – aici sunt afișate evenimentele sportive aflate în desfășurare (în agenții se pot juca și pariuri live).

Afișajul este curat, iar datele care sunt precizate le fiecare partidă sunt suficiente pentru deslușirea celor mai multe tipuri de pariuri. La fotbal sunt afișate: rezultat la pauză, rezultat final și primul gol, la baschet este prezentat rezultatul la pauză, rezultatul final și scorul final (punctaj), în timp ce la tenis este afișat scorul la seturi, numărul total de game-uri jucate și scorul primului set. Practic, ai și această variantă de a verifica manual biletul pus.

ArminBet Păreri

Armin Bet Armin 6 ExtragereFoarte mulți pariori apreciază această casă de pariuri stradală pentru că oferă un bonus la pariuri multiple atractiv, care începe de la biletele de pariuri cu 3-4 selecții  (1%) și se întinde până la meciurile cu 25 de evenimente sportive, care oferă un bonus pe profit de până la 150%.

Armin Mega Cota reprezintă o altă atracție a acestui operator: Pariorii pot juca zilnic câteva pariuri care primesc cote mărite. De regulă, este vorba despre meciuri de mare interes pentru pariorii din țara noastră, cum ar fi meciurile din Liga 1 sau partidele tenismenilor români.

În plus, anumiți pasionați de jocuri de noroc sunt atrași de extragerile Armin Bet Kino, dar și de Armin 6, o loterie virtuală (35/49) cu extrageri dese, Ruletă virtuală, Curse de câini, precum și de pariurile pe loto, printre altele.

Nu spunem că agențiile de pariuri deținute de Armin Bet ar putea avea soarta celor de la Bet Cafe Arena sau Bet Arena – cum se numea casa de pariuri în ultima vreme, – însă dacă vrei să pariezi online și să iei o pauză de la agențiile de pariuri offline, îți recomandăm să mergi mai departe și să încerci casa de pariuri online Fortuna Bet. Joacă la pariuri live, experimentează sutele de tipuri de pariuri propuse în oferta de pariuri pe Champions League și Premier League și verifică biletele la pariuri instant.

Pariurile online (la fel ca și cazinourile online) oferă numeroase avantaje, bonusuri, cote mari și așa mai departe, însă în primul rând, nu vei mai plăti taxa de 5% la plasarea biletului, așa că potențialul câștig al biletelor tale va fi mai mare și implicit, șansele de câștig pe termen lung se măresc. Joacă la pariuri responsabil și citește termenii și condițiile ofertelor înainte de a le revendica!