Verificare bilet Baumbet

Baumbet Verificare Bilet Online – Vezi cum poți afla rapid dacă biletul tău la pariuri este câștigător. În prezent, casa de pariuri online Baumbet îi servește atât pe pariorii care preferă să joace în agențiile stradale, cât și pe cei care preferă să parieze pe internet.

Baumbet (L1170663W000707) este o casă de pariuri românească, având sediul central în Sibiu. Operatorul licențiat la ONJN s-a lansat în mediul online abia la sfârșitul anului 2017, așa că în momentul de față nu se ridică la nivelul celor mai consacrați operatori internaționali de pe planetă, însă cu toate acestea, platforma de pariuri online Baumbet se dovedește a fi surprinzător de bună. Unul dintre motive ar fi acela că SC Baum Online SRL, societatea mamă, și-a început activitatea în urmă cu mai bine de 25 de ani.

Cum verific biletele jucate la agenții stradale Baum.Bet

Verificare Bilet Baumbet

Dacă ai plasat un bilet într-o agenție de pariuri Baumbet, asta nu înseamnă că nu poți verifica biletul online, de pe computer. De fapt, procedura este foarte simplă. Află rapid dacă ai câștigat:

  1. Accesează site-ul Baum.bet
  2. Introdu codul de verificare al biletului în caseta pe care este scris „Cauta Oferta/Verifica Bilet”, situată în partea dreaptă a site-ului și apoi apasă tasta Enter sau dă click pe pictograma care afișează o lupă.

Verifică biletul tău jucat online la Baumbet

Baumbet verificare bilet: Dacă vrei să-ți verifici biletele jucate online la casa de pariuri Baumbet va trebui să urmezi acești pași:

  1. Accesează site-ul baumbet.ro
  2. Autentifică-te folosind adresa de e-mail și parola aleasă
  3. Intră pe „Contul Meu”, apoi alege „Istoric Cont” și dă click pe „Istoric Pariuri Sportive”.
  4. Aici ai varianta de a seta anumite filtre (categorie, perioadă, statusul biletului etc.), însă dacă vrei să verifici rapid ultimele bilete jucate dă click pe butonul roșu „Verifica”.

Vrei un sfat? Deschide cont la Baumbet, accesează bonusuri și promoții, bifează procesul de verificare cont, testează jocurile de noroc (inclusiv jocuri exclusive de casino online), inspectează oferta de pariuri, pariază live la Baumbet, verifică rapid dacă ai câștigat (istoric pariuri) și asigură-te că joci responsabil. Restul e poveste!

Verificare rezultate Baumbet

Baumbet Verificare Rezultate

Pe site-ul de pariuri al celor de la Baumbet poți verifica și rezultatele tuturor pariurilor din ofertă. Pentru a face acest lucru trebuie să intri în secțiunea „SPORT ȘI PARIURI LIVE”, iar acolo să dai click pe butonul „Rezultate” situat în meniul secundar.

Acolo vei găsi rezultate la meciuri din fotbal, tenis, baschet, hochei, volei și așa mai departe. Poți vedea rezultate de astăzi, din ultimele 3 zile, din ultima săptămână și chiar mai vechi de atât. Dând click pe evenimentele sportive vei vedea că opțiunile de pariuri câștigătoare sunt colorate cu albastru, în timp ce cele necâștigătoare sunt scrise cu alb.

Dacă ți-a plăcut acest ghid pariuri online, începe-ți aventura la Baumbet cu un bonus! Bonusul de bun venit este însă doar începutul, agenția de pariuri oferă numeroase metode de plată, astfel încât vei putea găsi o formulă rapidă pentru efectua prima ta depunere și a putea plasa primele bilete la pariuri online.

Cota 2 BaumbetBaumbet Cota 2, Știri, Ponturi Pariuri

Ai învățat cum poți verifica rapid dacă ai câștigat biletul de pariuri jucat la casa de pariuri online Baumbet, iar dacă te-ai gândit să-ți deschizi cont la Baumbet pentru a jucat primul tău bilet online, află că pe lângă oferta de pariuri sportive și pariuri live, la Baumbet vei putea juca jocurile de noroc cele mai populare (slot machines, ruletă, blackjack) atât în format virtual, cât și în compania unor operatori umani, în secțiunea de cazinou live.

Cât despre bonusuri și promoții, vei avea partea de numeroase surprize: bonusul de bun venit este extrem de generos, însă te lăsăm pe tine să-l descoperi pe baumbet.ro. În plus, operatorul de pariuri Baumbet îi invită pe toți pasionații să urmărească secțiunea de știri, acolo unde sunt postate aproape zilnic ponturi pariuri: bilete cu cotă 2.

În cazul în care ești decis să te înregistrezi la Baum Bet, nu uita să bifezi cât mai rapid procesul de verificare cont. Important este să nu uiți să te distrezi și să joci responsabil!