Verificare bilet Casa Pariurilor

Casa Pariurilor Verificare Bilet – Îți prezentăm pașii exacți pe care îi ai de făcut pentru a afla imediat dacă ai câștigat biletele tale jucate online sau offline la acest operator. Partea bună este că la Casa Pariurilor poți verifica și pariurile plasate pe loterii internaționale (Loto Grecia Kino, Italia 10e, Polonia Multi, Win for Life ș.a.m.d.), iar dacă vrei, poți verifica manual și rezultatele diverselor partide finalizate sau aflate în defășurare. Totodată, în secțiune cu rezultate poți verifica și toate extragerile de la loto din oferta casei de pariuri.

Casa Pariurilor (L1160652W0000306) este o agenție de jocuri de noroc licențiată în România la ONJN, la care pariorii din România pot plasa pariuri atât în sucursale, cât și pe internet. Operatorul originar din Croația activează de mulți ani în industria românească de gambling, având peste 750 de sucursale deschise în țară în acest moment.

La Casa Pariurilor poți să depui și retragi bani din cont direct din orice agenție stradală Casa Pariurilor, fără să ai nevoie de cont sau card bancar pentru a paria online, la fel ca și la Fortuna Bet. Pe lângă pariuri pe sporturi și pariuri loto, dacă-ți deschizi cont la casa de pariuri online vei avea acces și la pariuri pe sporturi virtuale, precum și la secțiunea de cazinou online.

Program agenții Casa Pariurilor: Luni-Duminică 10:00 – 22:00

Cum verific biletele jucate la agenții stradale Casa Pariurilor

Biletele de pariuri jucate în agențiile offline Casa Pariurilor pot fi verificare online, iar procesul este extrem de simplu, după cum urmează:

  1. Accesează casapariurilor.ro
  2. Dă click pe butonul din dreapta lupei de căutare, al cărui simbol este cel de scanare al unui cod QR pentru a deschide secțiunea de verificare a biletelor.
  3. Introdu codul scurt sau numărul biletului în prima casetă, codul de verificare în cea de-a doua casetă și dă click pe butonul „Verifică”.

În cazul în care nu ai acces la internet sau site-ul operatorului este oprit pentru mentenanță ai întotdeauna opțiunea de a merge într-o sucursală pentru a verifica dacă biletul este câștigător sau nu. Nu-ți face griji în acest sens, nu e nici o rușine să întrebi, chiar dacă te-au scos mai mult meciuri.

Ghidul pariorului – Casa Pariurilor verificare bilet prin aplicație

Casa Pariurilor Casa Mobile aplicatieÎn plus, ai varianta de a verifica biletele jucate folosind aplicația de mobil, care îți va permite fie să scanezi rapid codul QR de pe bilet, fie să introduci PIN-ul pentru a verifica biletel și pentru a le salva, spre a fi notificat de rezultatul biletului în timp real. Aplicația pentru pariuri este disponibilă atât pentru tabletele și telefoanele ce rulează Android, cât și pentru utilizatorii de iOS (iPhone).

Verifică biletul tău jucat online la Casa Pariurilor

Biletele de pariuri jucate online la Casa Pariurilor pot fi verificate cu ușurință. Odată ce te-ai autentificat pe site folosind numele de utilizator și introducând parola contului, va trebui să dai click pe butonul „BILETE” situat în colțul din dreapta de sus al ecranului.

Dacă dorești să fii mai specific în căutarea ta poți aplica diverse filtre. Spre exemplu, tipul biletului te ajută să alegi bilete la pariuri sportive sau bilete la loto, starea biletului te ajută să alegi între bilete în desfășurare, bilete stabilite câștigătoare și bilete stabilite necâștigătoare, locația te ajută să alegi dacă este vorba despre un bilet jucat online sau unul jucat offline și salvat în cont, PIN-ul poate fi introdus dacă vrei să cauți în mod specific un bilet unic, iar perioada te va ajuta să vezi anumite biletele într-un mod organizat, fie că este vorba de ultimele 24 de ore, ultimele 48 de ore sau un interval specific de zile.

Casa Pariurilor Rezultate Live

Site-ul agenției de pariuri online Casa Pariurilor oferă 3 pagini dedicate rezultatelor meciurilor din ofertă, rezultatelor live (al partidelor aflate în desfășurare) și rezultatelor extragerilor de loto. Pentru a naviga către această pagina va trebui să dați click pe butonul „Rezultate” situat în colțul din dreapta de sus al ecranului, iar apoi să alegeți pagina dorită din meniul din colțul de sus din stânga, și anume „Sporturi, „Live” și „Loto”. Poți verifica rezultatul chiar și de pe telefon, dacă accesezi secțiunea aferentă siteului Casa Pariurilor sau dacă descarca aplicația Casa Mobile.