Verificare Bilet Excelbet

Excelbet Verificare Bilet Online – Învață cum să-ți verifici statusul biletelor tale de pariuri jucate la fosta agenție Sky Bets în doar câteva secunde!

Excelbet (RO3209L001263) este un operator de pariuri sportive și pariuri loto apărut în 2006, care oferă o vastă gamă de sporturi, precum și numeroase pariuri pe loterii internaționale: Italia Keno, Grecia Kino, Slovacia Keno, Win for Life, Numerone, Franța Keno și multe altele. Procesul de verificare bilet online pe site-ul acestui operator este poate un pic mai complicat decât la celelalte agenții de pariuri sportive stradale, însă nu-ți face griji pentru că în acest ghid de pariere îți vom explica pas cu pas ce ai de făcut.

Cum verific biletele jucate la agenții stradale Excelbet

Excelbet Verifica BiletAșa se parcurge procesul de verificare bilet Excelbet (durează mai puțin de un minut):

  1. Accesează excelbet.ro/home
  2. Introdu cele două coduri necesare pentru validare în secțiunea „Verifica pariuri sportive si pariuri live”, situată în partea de jos a meniului din stânga paginii și apoi dă click pe butonul „Verifica pariul”.

Câmpul „Serie Bilet” este de forma: XX\123-4\123456, în timp ce „Cod de verificare” trebuie să arate astfel pentru pariuri pre-meci: „12345”, respectiv așa „12345678” pentru pariuri live. Ambele coduri trebuie introduse exact în forma în care sunt ele tipărite pe bilet. Imediat vei vedea starea pariului (câștigător, necâștigător, anulat sau în curs de validare), pronosticurile jucate și rezultatele aferente, precum ș o serie de informații precum agenția în care au fost jucate, data, ora, miza, taxele, suma câștigată și așa mai departe.

Atenție! Pentru Excelbet verificare bilet loto trebuie să urmezi exact aceiași pași ca și în cazul biletelor jucate la pariuri sportive.

Verifica rezultate la Excelbet

Excelbet Rezultate Live LotoExcelbet Rezultate: Site-ul Excelebet îți oferă posibilitatea să vezi rezultatele meciurilor și extragerilor la loto din ultimele 7 zile, lucru destul de rar întâlnit în rândul agențiilor de pariuri stradale.

Meniul din pagina de rezultate îți permite să alegi foarte simplu sportul (real sau virtual) și competiția cu pricina sau în cazul loteriilor țara și apoi jocul de loto: fotbal, tenis, hochei, baschet, handbal, volei, baseball, floorbal, snooker, tenis de masă, curse virtuale de câini, precum și extragerile jackpot Excel 6 și Jackpot Câini.

Există și o pagină cu „Rezultate Live Loto”, acolo unde poți vedea în timp real extragerile de la Loto Grecia Kino, Loto Slovacia Keno, Loto Italia Keno, Loto Win For Life și Loto Win For Life Numerone.

Excelbet Păreri – Pariuri, Loto, Bonus și Promoții

Casa de pariuri stradală Excelbet le oferă pariorilor posibilitatea să caute evenimentele din oferta de pariuri (atât sport, cât și loto), fără să mai fie nevoiți să navigheze manual prin meniuri pentru a găsi partida dorită – lucru mai rar întâlnit la agențiile care activează doar în mediul offline.

În plus, Excelbet (fosta Sky Bets) mai iese în evidență și prin faptul că este, probabil, singura casă de pariuri offline care oferă posibilitatea de a închide pariurile live înainte de termen. Funcția Cash Out, care presupune plata anticipată a unei părți din potențialul câștig, se stabilește de către operator, în funcție de cotele existente în momentul solicitării.

Dacă pariezi la Excelbet numai pe sport, verificare bilet flashscore poate fi o variantă pentru tine, asta dacă nu ai răbdare să parcurgi categoriile și subcategoriile afișate de operator, însă dacă pariezi pe loterii și sporturi virtuale, trebuie să te folosești de platforma operatorului.

Pe lângă clasicul bonus la pariuri multiple, care în cazul celor de la Excelbet presupune cote minime de 1.30 și cel puțin 6 selecții, agenția mai oferă alte două promoții:

  • Șansă 11 meciuri – biletele pe care sunt cel puțin 11 selecții cu cotă minimă de 1.25 care pierd din cauza unui singur pronostic, sunt recompensate cu valoarea mizei înmulțită cu 10% din cota totală a ponturilor câștigătoare
  • Pariuri Live – Taxe 0% – pentru pariurile live nu se mai reține taxa de 5% din miză la plasarea biletelor!

Verificarea biletului la Excelbet se face, într-adevăr, introducând seria biletului și cod bilet, lucru care face ca procesul să fie cu câteva secunde mai lent decât la alte case de pariuri offline.

Cu toate acestea, agenția de pariuri Excelbet se află în topul caselor de pariuri offline al anumitor specialiști, chiar dacă nu oferă un bonus de bun venit (așa cum este cazul agenției Go!Bet), nu pentru că are o oferă de pariuri extraordinară, ci pentru că dispune de câteva promoții inedite pentru mediul offline.