Verificare bilet Fortuna

Fortuna Verificare Bilet Online – Îți explicăm în acest ghid complet fiecare pas pe care îl ai de făcut pentru a afla deîndată dacă biletul tău este câștigător sau nu, fie că ai pariat online sau într-una dintre sutele de sucursale ale operatorului originar din Cehia.

Fortuna (L1160665W000326) este un operator de jocuri de noroc licențiat la Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc, ceea ce înseamnă că persoanele adulte din România pot juca pariuri și jocuri de cazino online și offline la această casă de pariuri care a preluat peste 400 dintre agențiile Publicbet în luna septembrie a anului 2015.

Cum verific biletele jucate la agenții stradale Fortuna

Verificare Bilet Fortuna Bet

Dacă ai plasat un bilet într-o agenție de pariuri Fortuna, asta nu înseamnă că nu poți verifica biletul online, de pe computer. De fapt, procedura este foarte simplă. Află rapid dacă ai câștigat:

 1. Accesează eFortuna.ro
 2. Dă click pe butonul din dreapta lupei de căutare, al cărui simbol este cel de scanare al unui cod QR pentru a deschide secțiunea de verificare a biletelor.
 3. Introdu codul scurt sau numărul biletului în prima casetă, codul de verificare în cea de-a doua casetă și dă click pe butonul „Verifică”.

Verifică biletul tău jucat online la Fortuna

Fortuna Pariază Online

Atunci când vrei să verifici biletul de pariuri jucat la agenția de pariuri online Fortuna, primul lucru pe care trebuie să-l faci este să autentifici pe site, după care va trebui să dai click pe butonul „Contul Meu”. Acolo, vei avea de ales între mai multe secțiuni, însă pe tine te interesează „Lista de Pariuri”. Odată ajuns pe această pagină, va trebui să alegi să se afișeze datele din ultima săptămână (sau mai mult, în funcție de data la care a fost plasat biletul) și să dai click pe butonul „Afișează Rezultate”. Desigur, dacă dorești, poți să alegi să vezi numai biletele soluționate, cele active, cele câștigătoare, cele pierdute, cele anulate sau pe toate laolaltă.

Le recomandăm tuturor jucătorilor să parieze la casa de pariuri Fortuna online, deoarece vor avea parte de numeroase avantaje, ca de exemplu:

 1. Nu va mai trebui să plătești taxa de 5% la plasarea fiecărui bilet dacă pariezi online.
 2. Vei putea efectua depuneri și retrageri din contul de pariuri online fără card sau cont bancar, direct în agenție, folosind metoda Fortuna CashPoint, în oricare dintre cele peste 750 sucursale Fortuna Bet din România.
 3. Agențiile Fortuna din țară sunt deschise între orele 10:00 și 22:00, însă pe Fortuna online poți paria 24/7 de pe telefonul mobil, tabletă sau computer, de oriunde te-ai află, iar câștigurile îți sunt acordate rapid după încheierea evenimentelor sportive aferente.
 4. Dacă pariezi online la Fortuna vei putea să-ți închizi biletele înainte de termen prin intermediul funcției Cash Out, adică vei putea spune stop joc înainte ca toate meciurile de pe bilet să se fi jucat sau încheiat; câștigul oferit este calculat în funcție de cotele pe care le au acele pronosticuri în acel moment.
 5. Dacă deschizi cont nou la eFortuna folosind acest link, vei primi un bonus 100% de până la 500 Lei la prima depunere, care trebuie rulat de 4 ori in 14 zile pe bilete de pariuri cu cotă minimă de 1.50.

 

Fortuna Verificare Bilet de pe mobil

Fortuna Istoric Pariuri (Mobil)

Poți verifica biletul la Fortuna online și de pe mobil, folosind aplicația dedicată pentru dispozitivele mobile: Mergi în secțiunea „Contul Meu” și alege „Istoric pariuri”. Apropo, tot de acolo vei putea și să închizi pariurile înainte de termen folosind opțiunea Turbo Cashout. Fortuna App vine cu variante disponibile atât pentru utilizatorii de Android, cât și pentru cei de iOS (iPhone & iPad).

Rezultate meciuri la Fortuna

Fortuna Rezultate Meciuri

Pe site-ul Fortuna poți verifica statusul biletului la pariuri sportive și la loto, dar și rezultatele individuale ale tuturor evenimentelor sportive din ofertă, precum și rezultatele extragerilor de la loteriile internaționale care fac parte din oferta acestui operator. Pe site există 3 secțiuni dedicate rezultatelor, iar în cele ce urmează vă vom explica cum puteți ajunge la fiecare dintre ele:

 1. Rezultate – Aici veți găsi rezultatele pariurilor sportive soluționate: Intri pe site-ul eFortuna.ro și dă click pe butonul „Rezultate” din navigația principală. Pe pagina respectivă vei avea posibilitatea de a căuta rezultate după dată, după sport sau pur și simplu folosind funcția de căutare, introducând numele echipei sau al unui sportiv, alegând sportul aferent și selectând intervalul calendaristic în care a avut loc evenimentul.
 2. Rezultate Live – Cu privire la rezultatele meciurilor aflate în desfășurare există două variante: fie accesând secțiunea „Livescore” din meniul principal, fie dând click pe „PARIAZĂ ÎN AGENȚII”, iar apoi pe „Rezultate Live”. Există mici diferențe între cele două metode (a nu se confunda cu platforma de pariuri live), însă te lăsăm pe tine să o alegi pe cea pe care o preferi.
 3. Rezultate Loto – Dacă vrei să vezi ce numere au fost extrase la loteriile din lume pe care se pot plasa pariuri la Fortuna, va trebui să mergi pe pagina destinată pariurilor offline, adică să dai click pe „PARIAZĂ ÎN AGENȚII”, iar acolo să alegi Loto și să dai click pe țara din care este loteria pe care o cauți din meniul din stângă „Rezultate Loto”.

Sper că după ce vei citi acest ghid vei putea spune tare și răspicat: Acum știu să verific biletul la Fortuna, fie că este pariat în agențiile Fortuna sau că vorbim despre biletele la pariuri jucate online! Nu uita de verificarea contului în cazul în care te hotărăști să-ți deschizi cont la casa de pariuri online Fortuna.