Verificare Bilet Publicwin

Publicwin Verificare Bilet Online – Descoperă cum poți să-ți verifici biletele jucate la pariuri online instant la această casă de pariuri online 100% legală. Află instant dacă ai câștigat!

Publicwin (L1172986W000768) pare să fie o relansare sub o altă formă a mărcii de pariuri care a fost cunoscută în trecut sub numele de PublicBet, brand care a fost cumpărat în toamna anului 2015 de către Fortuna Bet. Nu este de mirare că Publicwin a avut poate cel mai spectaculos start, dacă ne gândim că are în spate o echip experimentată în dezvoltarea unu produs de gambling de succes.

Operatorul care dispune de platformă de pariuri online și offline iese în evidență prin faptul că are o ofertă extrem de bogată, ofertă care poate fi accesată cu 3 săptămâni înainte de startul meciurilor, dar și pentru că oferă numeroase bonusuri care pot fi combinate într-un singur bilet.

Program agenții Publicwin: Luni-Duminică 10:00 – 22:00

Cum verific biletele jucate la agenții stradale Publicwin

În trecut, pe site-ul publicwin.ro se puteau verificare biletele jucate în oricare dintre cele aproximativ 100 de sucursale într-un mod foarte simplu, introducând seria de pe bilet în caseta „Verifica bilet!”, însă această facilitate a fost înlăturată din motive necunoscute.

Din păcate, în momentul de față, verificarea biletelor jucate în agențiile stradale Publicwin nu este disponibilă online, așa că va trebui să mergi într-o casă de pariuri offline și să-l rogi pe operator să verifice dacă biletul este câștigător sau nu.

Verifică biletul tău jucat online la Publicwin

Publicwin Verificare Bilet

Procesul de verificare al biletelor de pariuri plasate online este extrem de simplu și rapid. Iată ce ai de făcut:

  1. Accesează publicwin.ro
  2. Dă click pe butonul situat în colțul din dreapta sus pe care scrie „Pariurile mele”.

Acolo, ai posibilitatea de a filtra biletele jucate în funcție de dată. Istoricul biletelor îți permite să vezi atât statusul biletelor, cât și rezultatul, și implicit statusul fiecărui eveniment în parte.

Verifică rezultate la Publicwin

Publicwin Rezultate MeciuriPentru a putea verifica rezultatele individuale ale meciurilor incluse în oferta Publicwin din ultima lună va trebui să duci cursorul mausului pe butonul „Sporturi”, situat în navigația principală a site-ului publicwin.ro și apoi să alegi opțiunea „Rezultate”. Pe respectiva pagina poți vedea rezultatele meciurilor organizate în funcție de dată și de campionat sau poți folosi funcția de căutare pentru a găsi mai rapid anumite partide care te interesează.

Publicwin Păreri

Publicwin Pariuri Jocuri VirtualeOferta publicwin.ro este extrem de bogată, atât în ceea ce privește, numărul sporturilor și al campionatelor incluse, cât și în ceea ce privește tipurile de pariuri disponibile pentru fiecare eveniment sportiv în parte, care în anumite cazuri este de ordinul sutelor. Dacă vrei să pariezi online și să nu mai plătești acea taxă de 5% la plasarea biletelor, dă click pe butonul „Înregistrează-te acum!” și introdu datele așa cum apar ele în buletin.

Ca orice operator de pariuri online care se respectă, Publicwin le oferă posibilitatea celor care pariază online să închidă pariurile înainte de termen cu ajutorul funcției CashOut. Există și un bonus de bun venit, pentru noii jucători, precum și alte facilități interesante precum „Șansă dublă atractivă” sau posibilitatea de a combina pariuri pe cartonașe și cornere cu alte tipuri de pariuri.

Atunci când intri pe site-ul Publicwin poți observa imediat de ce operatorul face parte din topul caselor de pariuri online:

  • Bonus de bun venit, reprezentând echivalentul primei depuneri (bonus dublu, adică 100%);
  • Varietatea metodelor de plată: Card de credit/debit, Skrill, Neteller, Paysafecard și PublicCASH (adică depuneri în numerar, cu comision zero, în orice locație stradală);
  • Aplicația pentru mobil Publicwin, care include pariuri sportive, pariuri live, loterie, sloturi (păcănele) și jocuri virtuale;
  • Bonus pe cote (există condiție de cotă minimă) și varietate mare de tipuri de pariuri pe meciurile din Champions League, Europa League, Liga 1 etc.

De la casa de pariuri Publicwin nu lipsesc pariurile pe jocurile virtuale: Fotbal Virtual, Tenis Virtual, Curse Cai Virtuale, Curse Câini Virtuale, Baschet Virtual și Lucky 6, camerele de poker Hold’em cu un program de rakeback, sloturile video cu fructe și șeptari, și nici pariurile pe loterii internaționale precum: Grecia Kino, Italia Keno, Slovacia eKlubKeno, WFL Clasic, Belgia Keno, Germania Keno, Ungaria Keno, Finlanda Keno, Franța Keno, Spania Bono, Michigan Fantasy, Wisconsin Badger ș.a.m.d.

Publicwin Plus te ajută să primești bonus pe cote atunci când joci biletul zilei la pariuri. Câțiva dintre favoriții zilei primesc cote mărite, iar tu poți beneficia de ele după acest șablon:

  • F+4 = Meci de bază Publicwin Plus + alte 4 ponturi pariuri
  • F+8 = Meci de bază Publicwin Plus + alte 8 ponturi pariuri
  • F+12 = Meci de bază Publicwin Plus + alte 12 ponturi pariuri

Pentru a vă explica despre e vorba, să luăm ca exemplu meciul de Champions League: Manchester City – Schalke 04. Victoria cetățenilor are o cotă de 1.15 în mod normal, 1.22 la F+4, 1.32 la F+8 și 1.42 la F+12. Nu-ți vei tripla câștigurile, însă acea cotă mărită se va simți atunci când este înmulțită cu cota totală a biletului.

PublicWin Extra este o promoție tipică pentru agenții de pariuri offline: o selecție de meciuri la care operatorul va mări cotele pentru pariurile 1X2 (și câteodată pentru Șansă dublă), fără condiție de cota minimă sau număr de ponturi pariuri pe bilet. Poți să intri pe site-ul publicwin.ro ca să vezi despre ce e vorba.