Verificare Bilet SenatorBet

SenatorBet Verificare Bilet Online – Învață cum să verifici dacă biletul tău de pariuri jucat la agenția SenatorBet este câștigător sau necâștigător în doar câteva secunde.

SenatorBet (RO3030L001340) este o casă de pariuri din România care activează doar în mediul offline, prin intermediul unei rețele de aproximativ 300 de sucursale. Oferta de pariuri include 14 sporturi și numeroase piețe, printre care și handicapurile asiatice, pariurile pe cornere, cartonașe și chiar cele de tip scor corect multiplu, iar loteria virtuală, pariurile pe loteriile internaționale și cele pe curse de câini nu lipsesc de la SenatorBet.

Program agenții SenatorBet: Luni-Duminică 10:00 – 22:00

Cum verific biletele jucate la agenții stradale SenatorBet

Verificare Bilet Senator Bet

Ai un telefon, o tabletă sau un computer și o conexiune activă la internet? Iată cum poți verifica instant statusul biletelor tale jucate la SenatorBet:

  1. Accesează sbet.ro
  2. Du mausul pe butonul „Verifică bilet” situat în colțul din dreapta de sus al site-ului pentru a deschide fereastra de verificare a biletelor
  3. Introdu codul biletului în caseta pe care apare textul „Serie bilet…” și apoi dă click pe butonul „Verifică”.

Ai nimerit biletul câștigător? Rămâne de văzut, însă cel puțin vei putea vedea informațiile biletului tău: suma pariată, câştigul potențial (câștig maxim), câștig minim, statusul meciurilor etc., indiferent dacă ai pariat pe UEFA Champions League, UEFA Europa League, Premier League sau pe 1X, X2, pauză sau final psf, cotă specială, la pariuri pre-meci sau pariuri live. Verificarea biletului la SenatorBet este posibilă pentru toate tipurile de pariuri în cotă fixă: pariuri sportive, jocuri virtuale, pariurile pe curse de câini sau curse de cai, live loto, live fotbal etc.

Verifică rezultate la SenatorBet

SenatorBet Rezultate Meciuri

Pagina de rezultate a celor de la Senator Bet este una simplă, însă marele avantaj pe care îl are în fața celorlalte agenții de pariuri offline, este că permite vizualizarea rezultatelor meciurilor din oferă care s-au disputate chiar și în urmă cu câțiva ani. Practic, în partea dreaptă a ecranului este un calendar, care ne permite să alegem luna și ziua din care dorim să găsim rezultatele evenimentelor sportive din ofertă.

SenatorBet Păreri

SenatorBet Rezultate Live KinoOperatorul nu dispune de unul dintre cele mai moderne site-uri de pariuri de pe internet, paginile sale nefiind optimizate nici pentru mobil, însă punctul forte al acestei agenții de pariuri este că nu percepe taxa de 5% la plasarea pariurilor pe sport, loto sau pe sporturi virtuale, lucru inedit pentru industria de pariuri tradiționale în cotă fixă. Se oferă de asemenea și acel clasic bonus pentru pariuri multiple, de la bilete cu cel puțin 6 evenimente, până la un bonus de 100% pentru biletele ce conțin minim 20 ponturi pariuri.

Oferta de pariuri loto include peste 70 de loterii internaționale pe care se poate paria, printre care se regăsesc și Grecia Kino, Italia Keno, Slovacia Keno, Australia OZ Lotto, Polonia Lotto și Multi, Spania Bono, Win For Life, Euro Millions, Mega Millions și așa mai departe. În plus, în această casă de pariuri offline se găsește și Top6, un joc virtual cu extrageri 35/49, care au loc odată la 5 minute. Posibilitățile de pariere la Senator Bet sunt numeroase, lucru de care amatorii de jocuri de noroc se vor îndrăgosti imediat.

Pariu șansă este promoția prin care ți se oferă 10% din câștigul biletului tău excluzând cota necâștigătoare, dacă biletul tău pierdut din cauza unui singur eveniment sportiv include cel puțin 11 pronosticuri cu cotă minimă de 1.25.

Există însă și voci care spun că operatorul a refuzat să plătească câștigurile anumitor jucători, spre exemplu cum este cazul acestui parior din Pitești, însă acest lucru este normal pentru orice casă de pariuri. Nu ar fi exclus ca SenatorBet Online să devină realitate în viitorul apropiat.