Verificare Bilet Smart Bet

Smart Bet Verificare Bilet Online – Află cum poți verifica instant dacă biletul tău de pariuri sportive, pariuri loto, pariuri pe curse de câini sau Smart 6 este câștigător sau necâștigător!

Smart Bet (RO3124L000921) nu este una dintre cele mai apreciate case de pariuri offline din România, însă este un operator care oferă pariuri sportive live și pre-meci, pariuri pe loterii, pariuri pe sporturi virtuale și câteva bonusuri pentru biletele care îndeplinesc o serie de condiții.

Program agenții Smart Bet: Luni-Duminică 10:00 – 22:00

Cum verific biletele jucate la agenții stradale Smart Bet

Verificare Bilet Smart Bet

Chiar dacă nu deține o platformă de pariuri online și nici foarte multe agenții de pariuri stradale, site-ul celor de la Smart Bet îți permite să verifici în doar câteva secunde biletele jucate:

  1. Accesează smart-bet.ro
  2. Introdu codul de pe bilet în caseta din partea de sus a ecranului pe care scrie „Verificare Bilet” și apoi apasă tasta Enter.

Dacă ai introdus corect seria biletului (cod format din 14 caractere) vei putea vedea nu numai statusul biletului de pariuri, ci și fiecare selecție în parte, cota totală, miza și alte detalii legate de respectivul bilet.

Verifică rezultate la Smart Bet

Smart Bet RezultateȘtii să faci o verificare bilet la pariuri, însă dacă vrei să cauți anumite rezultate specifice trebuie să procedezi altfel. Dacă accesezi secțiunea „Rezultate” a site-ului de pariuri smart-bet.ro vei găsi rezultatele:

  • meciurilor de fotbal, tenis, hochei, baschet, handbal, baseball, volei, rugby, futsal, floorball, darts, snooker, tenis de masă, badminton, bandy sau cricket din oferta de pariuri din ultima lună,
  • extragerilor de la loteriile internaționale: Grecia Kino, Italia Keno, Polonia Keno, Slovacia Keno, Win For Life, Spania Bono, Spania Primitiva, Finlanda Keno, Arizona Fantasy 5, Canada Atlantic Bucko, Colorado Cash, Florida Fantasy, Illinois Lotto, New Jersey Pick, Wisconsin Badger, Connecticut Cash, New York Take, Washington Daily Keno sau Michingan Fantasy
  • extragerilor Smart 6, care au loc la interval de 5 minute pe tot parcursul zilei.

Smart Bet Păreri

Smart Bet Păreri Pariuri Curse CâiniSite-ul casei de pariuri Smart Bet este unul bine optimizat, însă doar pentru varianta desktop, așa că dacă îl vei accesa de pe mobil te vei putea descurca ceva mai greu. Smart Bet le pune la dispoziție pariorilor o serie de bonusuri:

  • Smart Bonus – un clasic bonus multiplicator (5%-65%) pentru pariuri multiple pentru bilete care conțin cel puțin 5 selecții care au o cotă minimă de 1.20;
  • Smart 200 – primești de 10 ori miza jucată dacă biletul tău care are o cotă totală de cel puțin 200 pierde din cauza unui singur meci;
  • Pariu Șansă – primești 15% din câștigul recalculat după anulearea unicului pronostic necâștigător pe un bilet care conține minim 11 selecții, care au fiecare o cotă de cel puțin 1.30;
  • Smart Cota – zilnic se stabilesc câteva meciuri care primesc cote mărite;
  • Smart Extra +5 – se stabilesc câteva meciuri care primesc cote mărite, însă se poate alege una un singur pont din această categorie, care trebuie combinat pe un bilet cu alte 5 evenimente din oferta clasică sau Smart Cota.

Un alt plus al operatorului este că îți permite să-ți creezi biletul de pariere online, urmând ca apoi să-ți notezi seria biletului (cod bilet) și să mergi cu el într-o casă de pariuri stradală pentru a-l juca.

Pentru a-ți crea un bilet de pariuri virtual va trebui să dai accesezi sportul și competiția care te interesează, ca de exemplu Premier League sau Champions League, să dai click pe cote, respectiv cele situate în dreptul pronosticurilor pe care vrei să le joci. În final, dă click pe butonul „PRINTEAZĂ” și mergi în agenție să pariezi. Baftă!