Verificare Bilet Sport Bet Challenge

Sport Bet Challenge Verificare Bilet Online – Vrei să afli dacă ai biletul tău de pariuri jucat într-o agenție de pariuri Sport Bet Challenge este câștigător sau nu? Îți explicăm cum faci asta în doar câteva secunde…

Sport Bet Challenge (L1172138F000687) este una dintre agențiile de pariuri sportive stradale care se adresează unui public restrâns, regional, activând numai în câteva orașe din estul țării.

Această casă de pariuri este că este deținută de către fostul handbalist Rudi Stănescu – care a activat mai bine de 15 ani în tricoul echipei HCM Constanța, – motiv pentru care majoritatea sucursalelor sale sunt situate în Constanța, Tulcea și în împrejurimi.

Program agenții de pariuri Sport Bet Challenge: Luni-Duminică 10:00-22:00

Din păcate, site-ul agenției Sport Bet Challenge este indisponibil de ceva vreme și momentan nu există informații cu privire la o posibilă revenire a acestui operator.

Cum verific biletele jucate la agenții stradale Sport Bet Challenge

Verificare Bilet Sport Bet Challenge

Dacă ai un smartphone, o tabletă sau un computer și te poți conecta la internet, ești la numai câteva secunde distanță de a verifica dacă biletul tău de pariuri sportive este câștigător sau necâștigător:

  1. Accesează www.sportbetchallenge.ro
  2. Introdu codul de pe biletul tău de pariuri în caseta pe care este scris „Serie Bilet” și apasă tasta Enter.

Verifică rezultate la Sport Bet Challenge

Sport Bet Challenge Rezultate

Deja ai văzut că procesul de verificare bilet la Sport Bet Challenge este unul cât se poate de simplu. Ei bine, la fel este și platforma de rezultate, care îți prezintă rezultatele din fotbal, tenis, tenis de masă, baschet, volei, baseball, badminton etc. înregistrate în ziua curentă, precum și rezultatele extragerilor de la jocurile virtuale Top6 (curse de câini), Keno și Roulette.

Sport Bet Challenge Păreri

Chiar dacă oferta de pariuri a casei de pariuri stradale deținute de fostul handbalist Rudi Stănescu nu este una extrem de vastă, vei putea paria fără probleme pe disputele din Premier League, Champions League, Liga 1 și așa mai departe.

Experiența pariurilor plasate la Sport Bet Challenge este completată prin intermediul unor bonusuri!

Se oferă bonus între 5% și 100% pentru biletele care au între 3 și 30 de selecții, iar pentru biletele cu 11 pronosticuri de cotă minimă 1.25 se oferă 15% din câștigul rezultat fără unicul meci care te-a scos.

Totodată, promoția Bonus Challenge 200 îți oferă de 10 ori miza jucat atunci când pierzi un bilet cu o cotă totală de cel puțin 200 din cauza unui singure selecții necâștigătoare.

Dacă te-ai săturat să faci drumuri până la agenții și vrei să pariezi online, experimentând din plin pariuri live și funcția Cash Out, răsfoiește pagina noastră despre operatorul Fortuna Bet, care te va întâmpina cu un bonus de bun venit pe cinste!