Verificare Bilet Superbet

Superbet Verificare Bilet Online – Afli imediat dacă biletul tău de pariuri pe sporturi reale, virtuale sau pe loterii internaționale jucate online sau offline sunt câștigătoare sau nu.

Operatorul Superbet (L1160659W000328) deține mai mult de 650 de agenții de pariuri stradale în România, fiind una dintre cele mai apreciate la nivel național din mediul offline. Pe site-ul agenției de pariuri poți verifica rapid dacă ai biletul tău jucat în sucursale sau online este câștigător sau necâștigător.

Cum verific biletele jucate la agenții stradale Superbet

Verificare Bilet Superbet

Găsești o agenție Superbet aproape la fiecare colț de stradă, așa că sunt șanse mari să fi plasat și tu pariuri offline la acest operator. Dacă vrei să verifici dacă ai câștigat sau nu, sau pur și simplu vrei să vezi care este statusul biletului tău, urmează indicațiile de mai jos:

  1. Accesează superbet.ro
  2. Intră pe pagina principală a site-ului
  3. Dă click pe butonul „SPORT” din meniul de navigație
  4. Introdu codul biletului în dreptul casetei „Verificare bilet” situată în partea dreaptă a ecranului, imediat sub vara de navigație, și apasă tasta Enter.

Asigură-te că introduci codul așa cum apare el pe bilet, adică de forma „XXXX-YYYYYY” și vei putea verifica instant situația biletului tău jucat pe site-ul Superbet.

Extra: Dacă vrei să scanezi biletul de pariuri la Superbet în vederea verificării, accesează acest link de pe telefonul mobil sau de pe tabletă și vei putea face acest lucru extrem de rapid. Alternativ, poți să descarci și aplicația Superbet pentru mobil, în care va trebui să dai click pe pictograma cu codul de bare pentru a porni scanarea.

Aplicația Superbet (Android / iOS) îți oferă acces și la peste 17.000 de transmisiuni live video anual, dar și posibilitatea de a activa notificările pentru ca să fii mereu la curent cu evoluția scorului și a evenimentelor importante care se desfășoară pe parcursul meciurilor pariate.

Verifică biletul tău jucat online la Superbet

Superbet Istoric Pariuri - Biletele mele

Verificare bilet la Superbet online – Procesul este foarte simplu: Odată autentificat în contul tău de pariuri online, mută cursorul mausului pe pictograma din dreapta a contului de utilizator și din fereastra pop-up deschisă alege opțiunea „Biletele mele”. Dacă vrei să vezi toate tranzacțiile efectuate (depuneri și retrageri) poți să dai click pe butonul „Istoric”.

Nu ai cont la Superbet dar vrei să pariezi online? Pentru a te înregistra și a verifica dacă ai un bilet câștigător la Superbet online, accesează site-ul superbet.ro și dă click pe butonul din partea de sus la capătul din dreapta: „Înregistrează-te!”, introdu datele solicitate așa cum apar ele în buletin, adaugă o adresă de e-mail și un nr. de telefon la care ai acces și apoi validează-ți adresa de corespondență.

Joacă responsabil și revendică un bonus de bun venit pe cinste!

Verifică rezultate la Superbet

Superbet rezultate loto

Ai venit aici pentru verificare bilet Superbet Lucky Six sau rezultatele de la diverse loterii internaționale? Verificarea rezultatelor pe site-ul Superbet este la un click distanță!

Site-ul superbet.ro îți oferă, pe lângă posibilitatea de a verifica starea biletelor tale, și o platformă de rezultate pentru:

  • pariuri sportive post-meci și live
  • extragerile la diversele loterii virtuale și reale pe care se poate paria (Italia Keno, Slovacia Keno, Polonia Keno, Win For Life, Lucky Six etc.)
  • sporturile virtuale (curse virtuale de câini, curse virtuale de cai, fotbal, tenis, moto etc.)
  • pariuri speciale (ca de exemplu totalul golurilor marcate într-o etapă de campionat).