Verificare Bilet Tip&Cash

Tip&Cash Verificare Bilet Online – Descoperă cum poți să-ți verifici biletele jucate la pariuri online instant la această casă de pariuri online 100% legală. Află dacă ai câștigat!

Tip&Cash (L1203425W001180) este un brand lansat de grupul Novomatic în România în luna Martie a anului 2015. Spre deosebire de Admiral, un brand cunoscut în special pentru păcănele, ruletă și alte jocuri de noroc, Tip & Cash este un produs focusat pe sectorul pariurilor sportive. Operatorul care dispune exclusiv de platformă de pariuri offline iese în evidență prin cele peste 660 de terminale de pariuri self-service, care pot fi regăsite în agențiile Tip & Cash, în sălile de jocuri Admiral, dar și în alte sute de locații din țară.

Program agenții Tip&Cash: Luni-Duminică 09:00 – 06:00

Cum verific biletele jucate la agenții stradale Tip&Cash

Verificare Bilet Tip&Cash

Dacă ai plasat un bilet cu ajutorul unui terminal Tip&Cash nu trebuie să mergi neapărat într-o agenție pentru a verifica dacă ai câștigat sau nu, pentru că poți face asta online, simplu și rapid:

  1. Accesează tipandcash.ro
  2. Dă click pe butonul „VERIFICARE BILET” din meniul principal
  3. Introdu codul unic de pe bilet în caseta alăturată textului „Serie Bilet” și apoi dă click pe butonul „Verificare bilet” sau dă click pe pictograma care afișează o cameră foto pentru a scana biletul.

Plasează pariurile (pe curse de cai, meciuri de tenis, partide din Champions League, Premier League, Liga 1 etc.) în agenție și apoi vei putea verifica pe internet dacă ai câștigat bani. Nu uita că nu există pariuri sigure, însă îți dorim să ai parte de cât mai multe bilete câștigătoare!

Tip & Cash Păreri

Păreri despre agențiile Tip and Cash

Oferta tipandcash.ro este extrem de bogată, atât în ceea ce privește, numărul sporturilor și al campionatelor incluse, cât și în ceea ce privește tipurile de pariuri disponibile pentru fiecare eveniment sportiv în parte, care în anumite cazuri este de ordinul sutelor.

Unul dintre principalele plusuri ale operatorului este că nu reține nici un comision la plasarea biletelor, cum se întâmplă în cazul anumitor agenții de pariuri stradale. Cu alte cuvinte, dacă plasezi 100 lei pe un bilet cu o cotă 2.00, potențialul câștig va fi de 200 lei. În plus, Tip&Cash le oferă posibilitatea celor care pariază offline să închidă pariurile înainte de termen cu ajutorul funcției Payback.

Nu spunem că agențiile de pariuri Tip & Cash ar putea avea soarta celor de la Bet Cafe Arena, însă dacă vrei să pariezi online și să iei o pauză de la agențiile de pariuri offline, îți recomandăm să mergi mai departe și să încerci casa de pariuri online Fortuna Bet. Joacă la pariuri live, experimentează sutele de tipuri de pariuri propuse în oferta de pariuri pe Champions League și Premier League și verifică biletele la pariuri instant.

Joacă la pariuri responsabil și citește termenii și condițiile ofertelor înainte de a le revendica!