Verificare Bilet Total Bet

Total Bet Verificare Bilet Online – Află pe loc dacă biletul tău jucat într-o agenție de pariuri stradală este câștigător sau nu.

Total Bet (RO3077L000894) este operatorul de pariuri sportive care se poate lăuda cu cel mai mare număr de sucursale în România dintre toate firmele de profil, având peste o mie de agenții stradale deschise.

Casa de pariuri sportive Total Bet s-a axat în principal pe localitățile din spațiul rural. De altfel, majoritatea unităților sunt practic baruri, fapt pentru care asocierea cu pariurile a fost una de bun augur pentru ambele părți, întrucât și jucătorii beneficiază de un program, pe alocuri mai larg decât cel al agențiilor tradiționale.

Cum verific biletele jucate la agenții stradale Total Bet

Verificare Bilet Total Bet

Chiar dacă se găsesc agenții de pariuri sportive Total Bet în sute de localități din țară, află că nu trebuie să te deplasezi nicăieri dacă vrei să-ți verifici biletele la pariuri. Dacă ai un telefon mobil și o conexiune la internet, iată ce ai de făcut:

  1. Accesează totalbet.ro
  2. Introdu codul de pe bilet în caseta din partea stânga a site-ului, pe care apare textul „Verifică bilet…” și apoi apasă tasta Enter sau dă click pe bifa respectivă.

Site-ul oficial Total Bet își face treaba destul de bine, în sensul că-ți poți crea biletul virtual care primește o serie cu care tu poți merge în oricare sucursală pentru a-l paria și că funcția de verificare bilet extrem de rapidă.

Dacă vrei să descoperi o platformă ceva mai modernă, la care poți să pariezi și online fără card bancar, aruncă un ochi peste pagina cu verificare bilet Fortuna Bet –  poți să revendici  un bonus de bun venit la una dintre cele mai bune pariuri sportive online!

Verifică rezultate la Total Bet

Total Bet Rezultate meciuri și Bila Magică

Total Bet nu dispune deocamdată de o platformă de pariuri online, însă are o pagină în care sunt afișate rezultatele partidelor din ofertă.

Este oarecum ciudat faptul că pe pagina de rezultate sunt afișate numai evenimentele sportive din ziua precedentă, precum și istoricul extragerilor jocului de loterie (6/35) numit „Bila Magică”, care este oarecum asemănător cu Total Bet Loto Polonia sau Grecia Kino, în sensul că se fac extrageri din 4 în 4 minute și dintr-un total de 49 de numere se extrag 35. Pentru a câștiga trebuie să nimerești cel puțin 6 din cele 35 numere extrase.

Operatorul îți permite să alegi competiția sportivă (ex. UEFA Europa League, Liga Campionilor etc.)  din care cauți biletele pentru o navigare mai rapidă, altfel nu ai decât să folosești funcția „find” a navigatorului pe care îl folosești (Chrome, Safari, Firefox, Opera, Edge etc.).

Total Bet Păreri

Dacă ești parior începător, Total Bet s-ar putea să nu fie cea mai bună variantă pentru tine, întrucât nu toți barmanii cunosc foarte bine codurile aferente tipurilor de pariu și s-ar putea să nu știe să-ți explice anumite lucruri despre bilete cu sistem, handicapuri și așa mai departe.

Totuși, partea bună este că dacă se produce o eroare când operatorul îți plasează biletul, vei avea la dispoziție 10 minute să anulezi biletul de pariuri jucat la Total Bet.

Știai că: Dacă joci bilete cu cel puțin 5 evenimente, iar niciunul dintre pronosticuri nu are o cotă mai mică de 1.25, biletul Total Bet va beneficia de un bonus – „Cota Magică” – cuprins între 5% și 80%?

Ai văzut cât de simplu este să-ți verifici rapid biletul la această casă de pariuri offline. Rezumativ, procesul de verificare bilet la Total Bet presupune să introduci codul (serie bilet) și apoi să apești tasta Enter!