Verificare Bilet Winner

Winner Verificare Bilet Online – Descoperă cum poți afla rapid statatusul biletelor de pariuri sportive jucate la casa de pariuri Winner, care activează în momentul de față prin intermediul celor peste 225 de sucursale din țară.

Winner (D 2671/06.12.2018) este o agenție de pariuri terestră din România, care le promite însă fanilor că va lansa și platforma de pariuri online în curând, în condițiile în care operatorul activează deja în mediul virtual în Marea Britanie și în alte țări din vestul Europei. În offline, casa de pariuri Winner se remarcă față de celelalte agenții de pariuri stradale printr-o serie de tipuri de pariuri speciale la fotbal, prin cote mărite zilnic la anumite evenimente sportive și prin câteva promoții atractive.

Program agenții Winner: Luni-Duminică 10:00 – 22:00

Cum verific biletele jucate la agenții stradale Winner

Verificare Bilet Winner

Biletele de pariuri jucate în agențiile offline Winner pot fi verificare online în numai câteva secunde:

  1. Accesează site-ul operatorului: www.winner.ro
  2. Dă click pe butonul „SPORTURI” din bara de navigație
  3. Introdu codul de verificare de pe biletul tău în caseta situată în colțul de sus din dreapta al site-ului, pe care apare textul “Verifică bilet” și apoi apasă tasta Enter sau dă click pe pictograma care indică o lupă.

Verificare rezultate Winner

Winner Rezultate Meciuri

Dacă vrei să verifici rezultatele anumitor meciuri în particular, chiar și partide pe care poate nu ai pariat, trebuie să accesezi site-ul winner.ro și să te uiți în partea stângă a ecranului, pentru că în partea de jos, în cadrul secțiunii “Extra”, vei găsi butonul “Rezultate”. Pe această pagină vei găsi toate rezultatele meciurilor din oferta Winner din ziua precedentă, dispuse separat în funcție de competițiile aferente, dar și două categorii speciale pentru meciurile ce au făcut parte din promoțiile Winner Avantaj și Winner Plus.

Poți folosi funcția de căutare a navigatorului pentru a identifica rapid anumite rezultate, însă dacă ești în căutarea unor date mai specifice despre partidă sau pur și simplu cauți un meci de astăzi sau mai vechi de o zi, va trebui să accesezi site-uri dedicate, precum whoscored.com.

Verifică biletul tău jucat online la Winner

Winner Bet Verificare Bilet – În trecut, Winner a activat pentru o scurtă durată și pe piața românească de pariuri online, însă în special cu produsele sale de succes (jocuri de noroc) cu care a cucerit zeci de mii de jucători din Anglia, și anume cu jocurile inedite de cazinou, poker și bingo. Site-ul winner.ro are o platformă de pariuri online, însă aceasta nu este pusă în funcțiune în momentul de față, iar dacă vei da click pe butonul „CONT NOU”, imediat vei fi notificat astfel: „Winner online în curând”.

Pariuri speciale și cote mărite la Winner

Winner Plus - Cotele marite ale zilei

Oferta de pariuri include o serie de tipuri de pariuri speciale, cum ar fi să pariezi că un jucător ia cartonaș galben la fotbal, handicap seturi la tenis, gol în prima perioadă, total goluri asiatice și multe altele. Acesta este încă un motiv pentru care jucătorii care îndrăgesc acest operator așteaptă cu nerăbdare casa de pariuri online Winner și în România!

Winner surprinde și prin promoțiile sale, oarecum atipice pentru o casă de pariuri stradală. Cotele mărite ale zilei pot fi găsite în cele două categorii: „Avantaj Winner”, respectiv „Winner Plus”.

Prin „Extra Winner” se acorda bonusuri la pariuri multiple cu cel puțin 6 evenimente, a căror cotă minimă trebuie să fie de cel puțin 1.20. O altă promoție interesantă este „Winner 200”, prin care biletele cu cotă totală de minim 200 care sunt necâștigătoare din cauza unui singur meci sunt răsplătite cu un câștig echivalent cu de 10 ori miza pariată.

Pariuri Loto Winner

Winner Loto Extrageri

Unii dintre cei care apreciază pariurile sportive Winner, inclusiv pariuri live pe Champions League, Premier League ș.a.m.d. sunt și mari amatori de pariuri loto.

Grecia Kino și Slovacia Keno par a fi principalele atracții ale pasionaților de pariuri pe loterie. În plus, extragerile live ale loteriilor Grecia Kino, Italia Keno, Win For Life și Polonia sunt difuzate atât online la casa de pariuri Winner, cât și în casele de pariuri sportive stradale ale acestui operator. Extragerile au loc, de cele mai multe ori, la intervale de 5-15 minute, așa că distracția este constantă iar funcția de verificare bilet pariuri este la fel de rapidă și în acest caz.

Ca să vezi oferta pe site, precum și extragerile la loto live, trebuie să intri pe winner.ro și să dai click pe butonul „PARIURI LOTO” situat în bara de navigație a site-ului. Amintește-ți să răsfoiești cu atenție indicațiile regulamentului de joc pentru a nu te trezi cu surprize neplăcute!