Verificare Bilet RealBet

RealBet Verificare Bilet Online – Află cum îți poți verifica biletele jucate în agențiile de pariuri sportive offline Realbet imediat, de pe mobil, tabletă sau computer!

RealBet (RO3201L001212) este o casă de pariuri sportive lansată în anul 2015 care operează în județele Argeș, Bihor, Brăila, Brașov, București, Buzău, Caraș Severin, Constanța și Dâmbovița, prin intermediul a peste 120 de agenții de pariuri stradale.

Program agenții RealBet: Luni-Duminică 10:00 – 22:00

Cum verific biletele jucate la agenții stradale Realbet

Verificare Bilet RealBet

Este simplu să-ți verifici biletul pe care l-ai pariat într-o agenție de pariuri offline Realbet. Iată ce trebuie să faci:

  1. Accesează site-ul realbet.ro
  2. Introdu seria biletului tău în caseta pe care este scris „Verifica bilet” din partea dreaptă a ecranului și apasă tasta Enter pentru a verifica dacă acesta este câștigător.

Totuși, dacă din diverse motive nu ai acces la internet, poți merge în oricare agenție RealBet din țară pentru a ruga operatorul să verifice statusul biletului tău. Ești obișnuit să pariezi în cartier? Vezi și Publicwin verificare bilet.

Verifică rezultate la Realbet

RealBet RezultateDacă vrei să verifici în mod individual rezultatele anumitor partide va trebui să accesezi pagina cu rezultate a operatorului Realbet. Acolo vei găsi toate meciurile din ofertă din ultimul an. La meciurile de fotbal (Champions League, Europa League, Liga 1 etc.) găsești rezultatul la pauză, rezultatul final și echipa care a marcat primul gol, în timp ce la tenis găsești rezultatul final și scorul primului set. Poți alege luna și vei vedea data și ora fiecărei partide. Așadar, la operatorul Real Bet ai și varianta de a verifica manual biletele la pariuri.

Realbet Păreri

RealBet Pariuri Virtuale Real6La RealBet oferă și o gamă variată de pariuri pe loterii din întreaga lume: Grecia Kino, Slovacia Keno, Italia Keno, Win For Life, Euro Millions, Italia Nazionale, Spania Bono, Canada Atlantic Bucko, New York Pick, Washington Daily Keno etc.

Real Cota este o selecție de evenimente sportive incluse în oferta zilnică care primesc cote mărite și care pot fi adăugate pe orice fel de bilete: simple, multiple sau în sistem.

Real Extra este o colecție de meciuri cu cote mărite substanțial, din care pariorul poate alege un singur pronostic de tip 1X2 sau Șansă dublă, pe care trebuie neapărat să-l combine cu alte cel puțin 5 pronosticuri.

În agențiile de pariuri RealBet pariorii au acces și la pariuri pe jocuri virtuale atractive, și anume: Real 6, Real K, Curse Câini, Ruletă 3D și Ruletă 2D. Nu lipsește nici bonusul pentru pariuri multiple, pentru biletele cu minim 5 evenimente, care primesc un bonus de 5% și până la biletele cu peste 26 de evenimente, care cărora li se atribuie un bonus de 65%.

Nu în ultimul rând, biletele cu minimum 11 ponturi pariuri care sunt necâștigătoare din cauza unei singure selecții vor fi răsplătite: pariorul va primi 15% din câștigul reculcat fără cota pontului necâștigător prin intermediul ofertei „Pariu șansă”.

Ai învățat cum să-ți verifici biletele de pariere și unde vezi acel câștig potențial, miza, statusul meciurilor și așa mai departe. Acum depinde de tine dacă vrei să rămâi fidel operatorului Real Bet sau dacă vrei să pariezi online (pariuri live, pariuri loto etc.)  și să experimentezi și cazinourile online. Noi îți recomandăm să încerci casa de pariuri online Fortuna Bet.